Zending en Retour

Zending & Retour

Onze retourservice geldt ook voor afgeprijsde artikelen

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Indien het onverhoopt gebeurt dat je eigenlijk toch een andere verwachting had dan is retourneren natuurlijk geen probleem.

Meld je retourzending binnen 7 dagen vooraf aan via info@wefix-nijmegen.com Vermeld je naam, woonplaats, ordernummer en reden van retour. Vergeet ook je bankrekeningnummer en de daarbij behorende naam (let op
meisjesnaam) niet.

Stuur dan het artikel, voorzien van de originele verpakking (niet geopend), pakbon en kaartjes binnen 14 dagen na ontvangst, voldoende gefrankeerd, retour naar het onderstaande adres:

WeFix Nijmegen

Gevestigd: Bisschop Hamerstraat 10A
6511 NB Nijmegen
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 75896346
Telefoon: 0248489319
E-mailadres: info@wefix-nijmegen.com

Bereik op: maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00
E-mailadres: info@wefix-nijmegen.com

Zet op de buitenkant van het pakket duidelijk je adres. Als WeFix het geretourneerde artikel ontvangen heeft dan wordt het vervangende product binnen 3 dagen gratis verzonden. Wil je het aankoopbedrag teruggestort krijgen dan storten wij dit binnen 14 dagen nadat het product in goede staat ontvangen is terug.

Ben je niet in het bezit van een e-mail adres dan kun je ook telefonisch contact opnemen tijdens kantooruren: ma-vr 10:00-18:00 op nummer
0248489319

Retouren/ruilingen die niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld kunnen niet worden geaccepteerd.

Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd.

WhatsAppFacebookInstagram