Telefoonwinkel Nijmegen

Telefoonwinkel WeFix Nijmegen: kwaliteit tegen scherpe prijzen

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor de reparatie van je gsm? Of wil je wellicht een nieuwe gsm kopen, of gewoonweg accessoires voor je huidige? Telefoonwinkel WeFix in Nijmegen kan je in beide gevallen helpen. Onze diensten en producten zijn van hoge kwaliteit, maar onze prijzen houden we graag laag. Onze klanten waarderen ons daarnaast om onze snelheid en klantvriendelijkheid. Voor al je telefoonzaken is WeFix dan ook hét adres. Lees hier meer over onze diensten, service en shop.

Reparatie van je gsm of device

Bij ons kun je terecht voor de reparatie van elke gsm en elk elektronisch device, of dit nu een iPhone, Android, iPad, tablet of laptop is. Als je telefoon onverwachts reparatie nodig heeft, kunnen wij je in de meeste gevallen dezelfde dag nog helpen. Een scherm vervangen wij bijvoorbeeld in dertig minuten. Kom gewoonweg bij onze telefoonwinkel in Nijmegen langs zonder afspraak, en we repareren het meteen. Ook voor andere reparaties kun je op ons rekenen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van je telefoonaccu, of een laptop met waterschade repareren. Onze monteurs zullen met veel zorg je device verplegen en weer tot leven brengen. We hebben ervaring met de meeste merken en typen toestellen, dus we kunnen je geheid helpen. Omdat wij begrijpen dat je niet lang zonder telefoon of laptop wilt zitten, zullen we in alle gevallen ons uiterste best doen om je direct te helpen.

Twijfel je of we je zo snel mogelijk kunnen helpen? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp op 0031645555858 en we reageren vrijwel direct. Je kunt ons ook een bericht sturen via ons contactformulier, hier op de website. Of kom simpelweg langs in onze winkel, mocht je toch in de buurt zijn.

We bieden ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op die manier heb je van tevoren een indicatie van de kosten van de reparatie en kom je niet voor verrassingen te staan. Nadat we je offerte binnen hebben, doen we ons best om zo snel mogelijk te reageren. Houd rekening met hoogstens twee dagen. Heb je haast, stuur ons dan even een WhatsApp berichtje.

Onze uitgebreide webshop

Naast onze fysieke telefoonwinkel in Nijmegen hebben wij ook een webshop. In onze online shop vind je ontzettend veel producten. Bijvoorbeeld nieuwe en refurbished iPhones en Androids, maar ook hoesjes, opladers en andere accessoires voor je smartphone. Alles van topkwaliteit, maar tegen scherpe prijzen. Neem dus gerust een kijkje, er zit vast iets voor je tussen.

De service van telefoonwinkel WeFix Nijmegen

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, en daarom zullen we je graag zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn. Om aan de behoefte van onze drukke klanten tegemoet te komen, hebben we daarom onze ophaal- en bezorgservice in het leven geroepen. Dit houdt in dat we op elk gewenst adres in Nijmegen je telefoon of device ophalen, en na reparatie in onze telefoonwinkel ook weer bij je terug bezorgen. Deze service is geheel gratis.

Ook fijn om te weten is dat we standaard een jaar garantie op onze reparaties meegeven. Daarnaast werken we alleen met originele onderdelen van hoge kwaliteit. Na de reparatie gaat je toestel dus gegarandeerd weer lang mee.

WhatsAppFacebookInstagram