Telefoon reparatie Nijmegen

Razendsnelle telefoon reparatie in Nijmegen

Heeft jouw mobiele telefoon reparatie nodig, dan is telefoonwinkel WeFix Nijmegen jouw man – of dit nu een iPhone of een andere gsm is. Wij repareren vliegensvlug jouw smartphone. Je kunt gewoonweg bij ons binnenwandelen en jouw telefoon is klaar terwijl je wacht. Wil je liever niet de deur uit in de huidige COVID-tijden, dan begrijpen wij dat ook. Om deze reden hebben wij een ophaal- en brengservice in het leven geroepen. We halen dus de telefoon bij jou thuis op en brengen hem dezelfde dag weer terug, gerepareerd en al. Lees hieronder meer over de verschillende reparaties die wij in onze winkel in Nijmegen voor je kunnen uitvoeren.

Scherm reparatie 

Bijna iedere smartphonegebruiker krijgt wel eens te maken met een kapot scherm. Liever ben je jouw gsm natuurlijk niet langer kwijt dan nodig. Zoek je een telefoonwinkel in Nijmegen die watervlug de reparatie van jouw scherm kan uitvoeren, kom dan bij ons langs. Wij repareren al jaren telefoons, en vooral het vervangen van schermen is voor ons een makkelijke routineklus. We zijn er inmiddels zó behendig in geworden, dat we je kunnen garanderen dat je binnen een half uur je dierbare telefoon weer terug in handen hebt, mét een fonkelnieuw scherm. We maken alleen gebruik van onderdelen van de beste kwaliteit, en daardoor kunnen we jou een jaar garantie meegeven op de reparatie. 

Reparatie van je telefoon of tablet  door WeFix Nijmegen: onze services

Naast schermreparaties zijn we ook gespecialiseerd in andere reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het laten herstellen van waterschade. Of het repareren of vervangen van je accu, camera, microfoon of oplaadconnector. Wat er ook aan scheelt, wij kunnen het voor je repareren. Razendsnel en met aandacht en deskundigheid. 

Natuurlijk kun je bij onze winkel in Nijmegen ook terecht voor de reparatie van het scherm van je iPad of andere tablet. Onze ervaren en gespecialiseerde monteurs vervangen het scherm vliegensvlug en voor een lage vanaf-prijs van 185 euro. Net als bij de reparatie van je telefoon krijg je ook hierop een heel jaar garantie van ons.

Wil je liever vooraf weten waar je aan toe bent? Vraag dan gerust een offerte aan voor een prijsopgave. Geef hierin aan om wat voor type toestel heet gaat, en wat er gerepareerd dient te worden. We reageren zo snel mogelijk met een offerte per mail. 

Maak gebruik van onze ophaal- en brengservice

Is je telefoon kapot, maar heb je geen tijd of zin om naar onze winkel in Nijmegen te komen voor de reparatie? We helpen je graag! Laat je telefoon door ons ophalen en dezelfde dag weer gerepareerd afleveren op een adres naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld je werk zijn. Je kunt heel gemakkelijk een afspraak inplannen via onze website of via WhatsApp op ons nummer 0031645555858. Vaak kunnen we je dezelfde dag al helpen! zo hoef je het geen moment te lang zonder jouw telefoon te stellen. 

Wees welkom in onze winkel in Nijmegen en laat ons je helpen met de reparatie van je telefoon. Heb je nog vragen, stuur ons dan gerust een berichtje. We zijn je graag van dienst! 

WhatsAppFacebookInstagram