Ophaal- en Brengservice

OPHAAL- EN BRENGSERVICE

Geen tijd om uw telefoon, tablet of Laptop langs te brengen?

Moet uw telefoon, tablet of laptop gerepareerd worden maar u heeft geen tijd om naar een telefoon winkel of reparatie centrum te gaan? Geen zorgen! Bij WeFix kunt u gebruik maken van ophaal- en brengservice.

Vanuit onze website kunt u contact opnemen met onze klantenservice, en wordt er gelijk voor u gekeken of u device dezelfde dag nog gemaakt kan worden. Daarna kunt u kiezen voor ophaal- brengservice. Wij maken samen met u een afspraak en u toestel wordt opgehaald en dezelfde dag nog bij u thuis of op werk bezorgd.

Het is natuurlijk erg vervelend als er in uw telefoon, iPhone, iPad of Tablet een barst in het glas zit of een batterij die te snel leeg gaat.
Bij WeFix gaan we onze uiterste best doen om iedereen te helpen die een kapotte iPhone, iPad of Tablet of een ander soort device heeft. WeFix snapt dat het tegenwoordig lastig is om je toestel even te missen, daarom doet ons team er alles aan om het zo snel mogelijk gerepareerd te hebben.

Ophaal- en Brengservice is volledig gratis bij WeFix, het is al vervelend genoeg dat u mobiele toestel niet goed functioneert en vooral als u nog geen tijd heeft om hem nog bij een reparatie centrum langs te brengen.
Voor ophaal – brengservice kunt u via onze website contact opnemen voor een afspraak. U kunt ook via WhatsApp een spoedbericht sturen naar
+31 645 55 58 58 en wij nemen gelijk met u contact op.

WhatsAppFacebookInstagram