Iphone reparatie Nijmegen

iPhone reparatie in en om Nijmegen 

Je iPhone valt op de grond en het resultaat is een scherm aan gruzelementen. Iedereen die dit is overkomen weet hoe vervelend en stressvol dit kan zijn. Wij nemen graag het ongemak snel bij je weg. Kom met je iPhone langs voor reparatie in onze telefoonwinkel in Nijmegen en je hebt binnen een half uur een nieuw scherm. Een afspraak maken is niet nodig, de reparatie is klaar terwijl je wacht. We begrijpen namelijk als geen ander dat niemand graag een moment zonder telefoon wil zitten. Mankeert er iets anders aan je iPhone zoals een defecte accu of camera, dan kun je natuurlijk ook voor die reparatie bij ons in Nijmegen langskomen. Ook je tablet of iPad is bij ons welkom. We hebben ervaring met nagenoeg elk toestel en onderdeel, dus je kunt rekenen op ons vakmanschap.

Onze diensten 

De meeste klanten brengen hun iPhone bij WeFix Nijmegen langs voor de reparatie van hun scherm. Daarnaast kun je bij ons terecht voor allerlei andere reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het laten herstellen van waterschade, nadat je iPhone een duik heeft genomen in de wc of het zwembad. Ook kunnen we verschillende onderdelen van je telefoon repareren, zoals de camera, batterij of oplaadconnector. Onze winkel heeft jarenlange ervaring met allerlei reparaties, dus je kunt met een gerust hart je telefoon aan ons toevertrouwen. 

Wil je weten of wij je van dienst kunnen zijn, stuur ons dan gerust een berichtje via WhatsApp (0031645555858) of gebruik het contactformulier op deze website. 

Onze service en garanties

Je krijgt bij WeFix Nijmegen standaard een jaar garantie op de reparatie van je iPhone, gsm of tablet. Daarnaast garanderen we je dat we enkel gebruik maken van de beste onderdelen. Ons personeel is zeer vakkundig en ervaren, en we repareren je toestel meestal on the spot. Je scherm is bijvoorbeeld binnen dertig minuten weer als nieuw. Voor alle andere reparaties doen we ons best om deze zo snel mogelijk uit te voeren. Wanneer je graag precies wilt weten wat de kosten zullen zijn van een reparatie, dan kun je hier op de website een offerte aanvragen. 

Laat je iPhone ophalen in en om Nijmegen voor reparatie op dezelfde dag

Omdat wij onze klanten de best mogelijke service willen geven, kunnen we jouw telefoon ook bij je ophalen en bezorgen. We halen je iPhone op binnen elk gewenst adres in Nijmegen, en voeren de reparatie dezelfde dag nog uit. Dit kan bijvoorbeeld je thuisadres zijn, maar ook je werk. Zo hoef je geen moment te lang zonder te telefoon te zitten. Ontzettend handig voor wie het te druk heeft om onze winkel te bezoeken. Maar ook met het oog op COVID is het natuurlijk prettiger om niet onnodig naar buiten te hoeven. 

Via onze website kun je een afspraak inplannen. We zullen ons best doen om je vandaag nog te helpen. Goed om te weten is dat de ophaal- en brengservice geheel gratis is. 

WhatsAppFacebookInstagram