Gsm reparatie Nijmegen

WeFix: de snelste gsm reparatie in Nijmegen

Van harte welkom bij WeFix, het snelste en betrouwbaarste adres in Nijmegen voor de reparatie van je gsm of tablet. Wat je toestel ook mankeert, wij kunnen je razendsnel en vakkundig van dienst zijn. Je kunt onze telefoonwinkel in Nijmegen binnenlopen zonder afspraak voor de reparatie van je gsm. Een gebarsten of defect scherm kunnen we bijvoorbeeld binnen dertig minuten vervangen. Klaar terwijl je wacht dus! 

WeFix Nijmegen helpt je met elke gsm reparatie

Het vakkundige en betrokken team van WeFix Nijmegen heeft jarenlange ervaring met reparatie van gsm en tablet. De reparatie van een iPhone, Android of andere telefoon is voor ons een makkelijke routineklus, die we met zorg voor je klaren. Wij werken zo snel dat je zonder afspraak bij ons terechtkunt. Naast telefoons kunnen wij ook iPads en laptops repareren. Of je nu een kapot scherm hebt, waterschade hebt geleden of je batterij of een ander onderdeel het begeven heeft; bij WeFix ben je aan het juiste adres. We werken met originele en hoogkwalitatieve onderdelen. Bovendien krijg je bij ons standaard een heel jaar garantie op de reparatie. Kies je voor WeFix, dan kies je dus voor een duurzame oplossing én kwaliteit. 

Wil je van tevoren weten waar je financieel aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze site. Binnen twee dagen ontvang je van ons een prijsindicatie. Je kunt ons ook een berichtje sturen op WhatsApp, als je graag snel een antwoord van ons wilt. Stuur in dat geval een berichtje naar 0031645555858. 

Onze ophaal- en brengservic

Hiernaast kun je ons ook inzetten wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen. In dat geval halen we je jouw gsm, tablet of laptop op én leveren we hem dezelfde dag weer bij je af, gerepareerd en al. Je kunt deze ophaal- en brengservice hier via onze site boeken. Handig om te weten is dat we je gsm op elk adres in Nijmegen kunnen ophalen en afleveren voor de reparatie. Dus ook op je werk, thuis of in je stamkroeg. Wat jou het beste uitkomt! Stuur ons een berichtje en met een beetje geluk kunnen we je dezelfde dag nog helpen aan een gerepareerde telefoon. Deze service is overigens helemaal gratis!

Zo kun je ons bereiken

Wil je zo snel mogelijk geholpen worden, dan raden we je aan om ons via WhatsApp een berichtje te sturen op het nummer 0031645555858. We reageren doorgaans direct, omdat we begrijpen hoe vervelend het is als je gsm het begeeft. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Nijmegen voor de reparatie van je gsm of andere device. Vaak kunnen we direct de reparatie uitvoeren. Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier hier op de website. Geef daarin het liefste aan om welk merk en type device het gaat, en waar we je mee kunnen helpen. We helpen je graag en zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer over je telefoon of andere toestel kunt beschikken.

WhatsAppFacebookInstagram